woning R in Leest

woning R in Leest

nieuwbouw vrijstaande woning
Date of design: 2004
Date of construction: 2006
7

In deze vrijstaande woning integreerden wij de gebruikelijke woonfuncties voor een gezin met twee kinderen in een compact volume. Halfondergronds werd een polyvalent lokaal voorzien dat, net zoals de woonruimte erboven, maximaal contact heeft met de diepe tuin. Binnen ontstaat een dynamiek van licht en ruimte door het spel met split-levels, de anderhalf hoge woonruimte, het glazen vloerdeel in de nachthal en de geperforeerde binnenwand met vierkante lichtnissen. De hoge glaspartijen in de zuidgerichte achtergevel worden van de zon afgeschermd door het overhangende dak, de stalen balkons en de optrekbare zonweringslamellen.

woning R in Leest
woning R in Leest
woning R in Leest
woning R in Leest
woning R in Leest
woning R in Leest
woning R in Leest